Регионални натпревари

 • XXX РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 05.03.2022
  Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар со место за натпреварување Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар Регионалниот натпревар се одржува на 05.03.2022 со почеток во 12:00 часот. Натпреварот се одржува на повеќе места, заради запазување на правилата наметнати од актуелната пандемија. Детална листа на места, […]
 • XXIX РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 06.03.2021
  Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар со место за натпреварување Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар Регионалниот натпревар се одржa на 06.03.2021 со почеток во 12:00 часот. Натпреварот се одржa на повеќе места, заради запазување на правилата наметнати од актуелната пандемија. Детална листа на места, […]
 • XXVIII РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 07.03.2020
  Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар Конечна листа на учесници на регионалниот натпревар Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар   Регионалниот натпревар се одржa на 7.03.2020 со почеток во 12:00 часот. Истиот се одржa во 4 региона:  Регион 1. Скопје, простории на ФИНКИ на Технолошко-металуршкиот факултет (Домаќини […]
 • XXVII РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 10.03.2019
  Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар   Регионалниот натпревар се одржa на 10.03.2019 со почеток во 12:00 часот. Истиот се одржa во 4 региона:  Регион 1. Скопје, простории на ФИНКИ на Технолошко-металуршкиот факултет (Домаќини на натпреварот: ФИНКИ и Гимназија […]
 • XXVI РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 11.03.2018
  Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар Регионалниот натпревар се одржа на 11.03.2018 со почеток во 12:30 часот. Истиот се одржа во 3 региона:  Регион 1. Скопје, простории на ФИНКИ на Технолошко-металуршкиот факултет. Регион 2: Струга, простории […]
 • XXV РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 04.03.2017
  Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар    Регионалниот натпревар се одржа на 04.03.2017 со почеток во 12:30 часот. Истиот се одржа во два региона. Регион 1: Скопје. Домаќини: Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ) и СУГС Гимназија […]
 • XXIV РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 28.02.2016
  Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар   Регионалниот натпревар се одржа на 28.02. со почеток во 12:00 часот. Истиот се одржа во 4 региона:  Регион 1: Скопје. Домаќини: Факулет за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ) […]
 • XXIII РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 1.03.2015
  Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар   Регионалниот натпревар се одржа на 01.03. со почеток во 11:30 часот. Истиот се одржа во 3 региона:  Регион 1. Скопје, простории на ФИНКИ на Технолошко-металуршкиот факултет. Регион 2: Прилеп, […]
 • XXII РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 01.03.2014
  Прелиминарна листа на поканети учесници на државниот натпревар Конечни резултати од регионалниот натпревар Прелиминарни информации за регионален натпревар Почитувани натпреварувачи и ментори, секој ментор го доби следново известување на неговата е-адреса:   Почитуван ментор, Одговорноста за натпреварувањето на учениците наведени во објавената „Прелиминарна листа на пријавени учесници на регионалниот натпревар“, пријавени од Ваша страна, е […]
 • XXI РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 02.03.2013
  Прелиминарни информации за регионален натпревар     Почитувани натпреварувачи и ментори, секој ментор го доби следново известување на неговата е-адреса: Почитуван ментор, Одговорноста за натпреварувањето на овие ученици е лично Ваша (и на останатите ментори од Вашето училиште). Ве молиме, со одговор на оваа порака да потврдите дека сте ја примиле пораката и дека ги […]
 • XX РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 08.04.2012
  Прелиминарни информации за регионален натпревар   Почитувани натпреварувачи и ментори, РЕГИОНАЛНИОТ натпревар по информатика ќе се одвива електронски. Заради тоа, потребно е да се направи следното: На 08 април 2012 година, натпреварувачите треба да имаат обезбедено „работно место“ во периодот од 11:45 часот до 15:15 часот. Значи, треба да имаат компјутер на кој е инсталирана програмската алатка во која […]
 • XIX РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 12.03.2011 (ЗА ОСНОВНА И НАПРЕДНА ГРУПА)
  Почитувани натпреварувачи, РЕГИОНАЛНИОТ натпревар по информатика за учесниците од основна и напредна група и оваа година ќе се одвива електронски. Заради тоа, потребно е да го направите следното: На 12 март 2011 година, Вие треба да си обезбедите „работно место“ во периодот од 9:45 часот до 14:00 часот. Значи, треба да имате компјутер на кој е инсталирана програмската алатка […]
 • XVIII РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 20.03.2010
  Почитувани натпреварувачи, РЕГИОНАЛНИОТ натпревар по информатика и оваа година ќе се одвива електронски. Заради тоа, потребно е да го направите следното: На 20 март 2010 година, Вие треба да си обезбедите „работно место“ во периодот од 9:45 часот до 14:00 часот. Значи, треба да имате компјутер на кој е инсталирана програмската алатка во која ќе работите и кој има […]
 • XVII РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 21.03.2009
  Почитувани натпреварувачи, РЕГИОНАЛНИОТ натпревар и оваа година ќе се одвива електронски. Заради тоа, потребно е следното: На 21март 2009 год., Вие треба да си обезбедите „работно место“ во периодот од 9:45 часот до 13:30 часот. Значи, треба да имате компјутер на кој е инсталирана програмската алатка во која ќе работите и кој има пристап до интернет. Доколку е тоа […]