Category: Прелиминарни податоци

ПРЕЛИМИНАРНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 2021 — 2

Почитувани ученици и ментори, Регионалниот натпревар годинава, според усогласениот календар со другите научни здруженија, ќе се одржи на 06.03. со почеток во 12:00 часот. Истиот ќе се одржи на повеќе локации, заради запазување на мерките наметнати од пандемијата. Распоредот кој ученик на која локација се натпреварува ќе биде даден во објавена листа на учесници. Сите информации […]

Read More

ПРЕЛИМИНАРНИ ИНФОРМАЦИИ ЗА РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 2021

Почитувани ученици и ментори, Регионалниот натпревар годинава, според усогласениот календар со другите научни здруженија, ќе се одржи на 06.03. со почеток во 12:00 часот. Истиот ќе се одржи на повеќе локации, заради запазување на мерките наметнати од пандемијата. Распоредот кој ученик на која локација се натпреварува ќе биде даден во објавена листа на учесници. Сите информации […]

Read More