Category: Регионални натпревари

XXX РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 05.03.2022

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар со место за натпреварување Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар Регионалниот натпревар се одржува на 05.03.2022 со почеток во 12:00 часот. Натпреварот се одржува на повеќе места, заради запазување на правилата наметнати од актуелната пандемија. Детална листа на места, […]

Read More

XXIX РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 06.03.2021

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар со место за натпреварување Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар Регионалниот натпревар се одржa на 06.03.2021 со почеток во 12:00 часот. Натпреварот се одржa на повеќе места, заради запазување на правилата наметнати од актуелната пандемија. Детална листа на места, […]

Read More

XXVIII РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 07.03.2020

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар Конечна листа на учесници на регионалниот натпревар Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар   Регионалниот натпревар се одржa на 7.03.2020 со почеток во 12:00 часот. Истиот се одржa во 4 региона:  Регион 1. Скопје, простории на ФИНКИ на Технолошко-металуршкиот факултет (Домаќини […]

Read More

XXVII РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 10.03.2019

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар   Регионалниот натпревар се одржa на 10.03.2019 со почеток во 12:00 часот. Истиот се одржa во 4 региона:  Регион 1. Скопје, простории на ФИНКИ на Технолошко-металуршкиот факултет (Домаќини на натпреварот: ФИНКИ и Гимназија […]

Read More

XXVI РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 11.03.2018

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар Регионалниот натпревар се одржа на 11.03.2018 со почеток во 12:30 часот. Истиот се одржа во 3 региона:  Регион 1. Скопје, простории на ФИНКИ на Технолошко-металуршкиот факултет. Регион 2: Струга, простории […]

Read More

XXV РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 04.03.2017

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар    Регионалниот натпревар се одржа на 04.03.2017 со почеток во 12:30 часот. Истиот се одржа во два региона. Регион 1: Скопје. Домаќини: Факултет за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ) и СУГС Гимназија […]

Read More

XXIV РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 28.02.2016

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар   Регионалниот натпревар се одржа на 28.02. со почеток во 12:00 часот. Истиот се одржа во 4 региона:  Регион 1: Скопје. Домаќини: Факулет за информатички науки и компјутерско инженерство (ФИНКИ) […]

Read More

XXIII РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 1.03.2015

Прелиминарни и тековни информации за натпреварот Листа на пријавени ученици за регионалниот натпревар Конечни резултати од регионалниот натпревар Листа на поканети учесници на државниот натпревар   Регионалниот натпревар се одржа на 01.03. со почеток во 11:30 часот. Истиот се одржа во 3 региона:  Регион 1. Скопје, простории на ФИНКИ на Технолошко-металуршкиот факултет. Регион 2: Прилеп, […]

Read More

XXII РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 01.03.2014

Прелиминарна листа на поканети учесници на државниот натпревар Конечни резултати од регионалниот натпревар Прелиминарни информации за регионален натпревар Почитувани натпреварувачи и ментори, секој ментор го доби следново известување на неговата е-адреса:   Почитуван ментор, Одговорноста за натпреварувањето на учениците наведени во објавената „Прелиминарна листа на пријавени учесници на регионалниот натпревар“, пријавени од Ваша страна, е […]

Read More

XXI РЕГИОНАЛЕН НАТПРЕВАР 02.03.2013

Прелиминарни информации за регионален натпревар     Почитувани натпреварувачи и ментори, секој ментор го доби следново известување на неговата е-адреса: Почитуван ментор, Одговорноста за натпреварувањето на овие ученици е лично Ваша (и на останатите ментори од Вашето училиште). Ве молиме, со одговор на оваа порака да потврдите дека сте ја примиле пораката и дека ги […]

Read More