Европска јуниорска олимпијада по информатика

  • September 2, 2021 - 07:00
  • Skopje

Од 02.09.2021 до 06.09.2021, во облик на онлајн натпревар, се одржа четвртата по ред Европска Јуниорска Олимпијада по Информатика (ЕЈОИ 2020).

Македонија на ЕЈОИ 2020 ја претставуваше тимот составен од натпреварувачите Сара Стефановска, Атина Рувинова, Јан Стојановски, Иван Јованоски и Ева Димитриевска (неофицијален натпреварувач), како и лидерите Миле Јованов и Емил Станков.

EVENT INFO :

  • Start Date:September 2, 2021
  • Start Time:07:00
  • End Date:September 6, 2021
  • End Time:10:00
  • Number of Participants:200
  • Location:Skopje
  • Website:http://example.com/

FIND THIS EVENT ON :